Espace Georges Brassens

ESPACE GEORGES BRASSENS
 Boulevard Camile Blanc, 67. Sète. França
El Centre Georges Brassens ens porta en un viatge cap a la vida i obra de Georges Brassens.

Equipat amb un àudio-guia, els visitants poden gaudi de la nostàlgia "Brassens" quan ell mateix ens descriu la seva vida personal, musical, amics i anècdotes. La visita finalitza amb una selecció de concerts i material inèdit a la sala de vídeo.
Cantant i poeta, Georges Brassens va néixer a Sète, el 1921. Acompanyat de la seva guitarra, va cantar, no nomès, sobre l'amistat, la fraternitat i l'amor, sinó també de la mort, les guerres, la hipocresia i la mesquinesa dels homes.
Sète va ser el bressol de molts artistes, alguns dels quals van néixer allà: Paul Valéry, Jean Vilar, Maurice Clavel, Hervé Di Rosa, Robert Combas, François Pierre, André Cervera, Maria de Ligorio François, mentre que altres van arribar a viure: Pierre Soulages, François Desnoyer, Agnès Varda, Daniel Deleuze ...


 Acompanyat de la seva guitarra, va cantar, no nomès sobre l'amistat, la fraternitat i l'amor, sinó també de la mort, les guerres, la hipocresia i la mesquinesa dels homes.


 Tomba de  Brassens
 Cimetièr du PY ou cimetièr "des pauvres". Sète.
 Quartier des Mètairies section 9 allèe A
"Supplique pour être enterré sur une plage de Sète". G. Brassens
La tomba de Brassens s'ha convertit en una peregrinació constant dels seus admiradors.
Brassens
Aprofito també per retre homenatge a una gran cantautor i una cantant que sempre m'han acompanyat. Amdòs al cementiri Père Lachaise de Paris.
Edit Piaff.
George Moustaki

2 comentaris:

  1. He estado escuchando un ratito las canciones que has puesto de Georges, una delicia poder admirar el reportaje que has hecho acompañada de bellas melodías y de esa voz rasgada.
    Gracias amigo.Acabo de volver de mi descanso.
    Nos seguimos viendo.
    Un abnrazo

    ResponElimina
  2. Perdona amigo, acabo de ver tu comentario. Lamento este gran retraso por eso te doy mil gracias. Un fuerte abrazo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...