Boulevard de la Chanson française

Veu: Núria Cols. Piano: David Martell. Invitat: Eric Carpentier
Dias 18 i 20 de Març, al teatre Kursaal de Manresa

Jacques Brel, Léo Ferré i George Brassens.

Brel, Piaf, Trenet, Moustaki, Grecó, Barbara... Són alguns dels noms més representatius que han definit l'estètica i l'evolució de la chanson française al llarg del s. XX. En aquest concert, us proposem un recorregut dins d'aquest interessant món, tan proper, a través d'una revisió de les seves cançons més emblemàtiques. Tot un homenatge a la cultura i a la música francesa des de l'època dels petits cabarets parisencs a la de tota una generació d'autors, compositors i intèrprets que van provocar una autèntica edat d'or de la cançó poètica en llengua francesa.
Demà dissabte es posaran a la venda les entrades per a la segona funció del concert "Boulevard de la chanson française", programat per al dissabte, dia 20 de març a les 8 del vespre a la sala petita del Kursaal, dos dies després de la primera funció prevista pel dijous 18 de març i per la qual ja hi ha exhaurides totes les localitats. Així, hi haurà una nova oportunitat per assistir a aquest espectacle dedicat a la cançó francesa, justament el dia exacta de la Francofonia, el dia oficial del conjunt de territoris que parlen francès i que comparteixen un passat comú (fruit del colonialisme) i una certa herència cultural, tot i poder tenir altres llengües com a oficials. L'espectacle compta amb Núria Cols a la veu, David Martell al piano i Éric Carpentier com a artista convidat. El concert està coorganitzat amb l'Institut Lluís de Peguera de Manresa.

Mès informació Teatre Kursaal

Aqui podem gaudir de la famosa trobada de Brassens, Ferrer i Brel, el 6 de Gener de 1969. El so no ès gaire bo, peró val la pena escoltar-los



Un tast de Brassens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...