Caminada Natura i Modernisme


SEGONA CAMINADA NATURA I MODERNISME. RIERA DE RAJADELL.
Organitza: meandre manresa
Aquest proper diumenge dia 8 de Novembre i coincidint amb la tercera sortida guiada per l'Anella Verda de Manresa , celebrem la segona caminada pel Itinerari de Natura i Modernisme a l'entorn de la Riera de Rajadell.
Tindrem la ocasió de veure la nova senyalització que s'ha fet dels itineraris, tindrem la oportunitat d'escoltar les explicacions de l'arquitecte Pere Santamaria sobre els elements modernistes del recorregut i d'admirar i acomiadar uns paisatges condemnats a desaparèixer sota el despropòsit de la traça de la nova carretera, l'Eix Diagonal.
Confirmat el mutisme del departament de Carreteres a totes les al·legacions fetes, estem esperant conèixer el projecte de l'obra de l'empresa Dragados amb la intenció de fer un seguiment d'aquesta per exigir que segueixi fil per randa les recomanacions de l'estudi d'ímpacte ambiental de Medi Ambient. El mateix esperem del nostre Ajuntament.
T'animo a participar en aquesta caminada amb l'objectiu que sigui el màxim de participada, com a mostra de l'ìnterès de la ciutadania per a aquest entorn.
T'adjunto el poster de la caminada.
Com pots veure hi ha la possibilitat de fer un avituallament a l'inici al preu de 5 euros.
T'hi esperem

https://youtu.be/kedkp_wGqQw

Per veure l'itinerari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...