Arenys de Munt. 13 S.

Quan demà es faci el simulacre de referèndum, en pro o no de la independència a Catalunya a Arenys de Munt, i molt probablement hagi enfrontaments entre els autoritzats feixistes i els no autoritzats votants de l'esmentat poble, em pregunto; qui serà els responsables dels fets?. Els culpables serem els de sempre, nosaltres els catalans, amb la perspectiva de l'Espanya que ens mira i ens limita es clar. Uns són autoritzats a manifestar-se, quan Europa clama que no siguen legitims d'una vegada per sempre, i altres, el poble i el seu Ajuntament no poden manifestar la seva opinió, que recordo és simplement això, una opinió i per molts un desig, per descomptat. Però el principi de tote consulta democràtica es sapiguè la opiniò dels que participan en la mateixa.
¿Tanta por hi ha?, que no es deixa opinar a els seus 8ooo habitants. Semble que sì, de fet sempre n'hi a hagut. La historia ens ho demostra.
Com contrapunt, haure'm d'graïr a aquesta Justícia polititzada que tenim, la gran publicitat, que sense voler, han donat al fet. Fins hi tot els millors diaris europeus s'en han fet ressò.
Em reitero en la meva pregunta inicial: Si demà hem de lamentar solament un ferit: Qui tindrà la responsabilitat dels fets?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...